De Beeldhouwwinkel Den Haag

De hoofdvestiging van De Beeldhouwwinkel, een ruime winkel met een compleet assortiment voor de beeldhouwer en keramist. Het is een plek waar je, naast natuurlijk de aanschaf van gereedschap en materialen, de wereld van beeldhouwen en keramiek ook echt kan beleven. Denk daarbij aan: veel ruimte om materialen en gereedschappen te zien en ter plekke uit te proberen; een sokkel uitkiezen en direct je beeldhouwwerk laten plaatsen; cursussen volgen, gebruik maken van onze bakservice voor keramiek; het ter plekke gebruik maken van het atelier en het tentoonstellen van beeldhouw- en keramiekwerken. 

Interieur Beeldhouwwinkel Den Haag

Openingstijden:  dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur 
                            

Maanweg 68
2516 AA Den Haag
Tel +31 (0)70 306 06 55
info@beeldhouwwinkel.nl
klik hier voor > route

De Beeldhouwwinkel Zutphen

In 2010 is dit filiaal van De Beeldhouwwinkel in Zutphen geopend. Met zijn ligging aan de rand van het centrum van Zutphen, is de winkel goed bereikbaar voor de vele klanten in het oosten van Nederland. Deze winkel voorziet in de behoefte van de vele steenbewerkers, houtbewerkers, bronsgieters en keramisten die daar hun materialen, grondstoffen en gereedschap komen kopen. Met name het breed en compleet assortiment in deze verschillende beeldhouwdisciplines maakt het bezoek aan deze winkel meer dan waard. Ook voor inspiratie en adviezen rondom al deze disciplines kan je uitstekend terecht in de winkel. Het achterste deel van de ruimte fungeert als atelier en er worden geregeld cursussen en workshops gegeven.

Winkel Zutphen De Stoven 9

Openingstijden:  dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur 

De Stoven 9
7206AZ Zutphen
Tel +31 (0)575 517 089
zutphen@beeldhouwwinkel.nl
klik hier voor > route

De Beeldhouwwinkel Keulen - bildhau Köln

Das bildhau-Ladengeschäft ist in einem historischen Lagerhaus im Kölner Süden beheimatet. Das bildhau-Team heißt Sie dort herzlich willkommen! In unserem Fachgeschäft für Bildhauereibedarf finden Sie ein großes Sortiment an Werkzeugen für die Stein- und Holzbearbeitung, alles für das Modellieren und zahlreiche Materialien zum Abformen und Gießen. Ein Steinlager in unmittelbarer Nähe ergänzt die Steinauswahl am Laden. Parkplätze sind direkt im Hof vorhanden. Wenn Sie einen ganz besonderen Stein suchen, steht natürlich auch unser großes Steinlager für Sie offen. Es liegt nur wenige Minuten mit dem Auto vom Ladengeschäft entfernt. Da das große Steinlager aber nicht jeden Tag besetzt ist, bitten wir Sie herzlich um vorherige Terminabsprache unter +49 (0)221 99 87 47 00 - das stellt sicher, dass unser Verkaufsteam genügend Zeit für Ihre Wünsche hat. Das Steinlager ist in der Regel montags und mittwochs besetzt. Samstags können wir dort leider keine Termine anbieten.

Interieur winkel Bildhau in Keulen (Duitsland)

Öffnungszeiten: Montag - Freitag 10.00 Uhr bis 17.00 Uhr;

Bildhau KG
Raderberger Straße 175
D-50968 Köln
Tel. +49 (0) 221 99 87 47 00
mail@bildhau.de
klik hier voor > route Köln / Keulen

Registreer een nieuw account

Already have an account?
Log in instead Or Reset password