Atelier- en werkplaatsuitrusting: veilig, praktisch & comfortabel 

Bij het uitrusten van je werkplaats of atelier is het belangrijk er voor te zorgen dat je je er op je gemak voelt en er graag tijd in doorbrengt. Daarnaast moet je je werkplaats praktisch inrichten, zodat je er eventueel meerdere bezigheden kan uitvoeren. Veilige arbeidsomstandigheden dienen bij dit alles niet uit het oog verloren te worden.

Goed licht, een prettige temperatuur -niet te koud en niet te warm-, een efficiënte ventilatie en een nette vloer zijn belangrijke uitganspunten. Werk je (veel) met hout, dan is een houten vloer erg praktisch, aangezien je houtbewerkingsgereedschap dan niet meteen kapot is als je het per ongeluk laat vallen.
Voor het werken met klei en gips is een goed afgeschermde waterafvoer aan te raden om verstopping van je leidingen te voorkomen.
Maak je veel gebruik van machines dan is een goede stofafzuiging onontbeerlijk.
Voeg bij dit alles nog een stevige en stabiele werktafel en passende werk- of veiligheidskleding en je kan aan de slag!

Bij De Beeldhouwwinkel is een grote keuze voorhanden aan voorwerpen en apparaten om je werkplaats of atelier in te richten die allemaal hun waarde in de praktijk ruimschoots bewezen hebben. Denk daarbij aan bijv. takels, transporthulpmiddelen, compressoren en velerlei hulpmiddelen van praktische aard als een hijsband, transportkuip en leren beeldhouwkussen.

> verder lezen

Sub categorieën


Registreer een nieuw account

Already have an account?
Log in instead Or Reset password