Over ons

De Beeldhouwwinkel: vakkennis, kunde en passie!

Al vele jaren is De Beeldhouwwinkel dé plek voor iedereen die zich met beeldhouwen bezighoudt. In jaren 90 van de vorige eeuw als eenmanszaakje begonnen, is De Beeldhouwwinkel in ruim 22 jaar uitgegroeid tot het huidige bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag, een vestiging in Zutphen en één in Keulen (Bildhau geheten).
In onze winkels brengen wij een wereld samen van kunst, vakmanschap, ambachtelijke traditie, vormgeving, persoonlijke expressie en vooral: plezier in het beeldhouwen!
Zo stellen wij zowel de liefhebber als degene die beroepshalve met beeldhouwen bezig is, in staat de beelden te maken die zij voor ogen hebben. 

Hoogwaardig beeldhouwgereedschap en materiaal

Van over de hele wereld halen wij de mooiste beeldhouwmaterialen naar Nederland. Denk aan Braziliaans en Chinees speksteen, het wereldberoemde carrara marmer uit Italië, of de prachtige witte porseleinklei van Witgert uit Duitsland.
We brengen die materialen samen met gereedschappen die met zorg en liefde gemaakt zijn. Dat kunnen de grote en bekende merken zijn, maar evenzeer producten uit kleine gespecialiseerde werkplaatsen, met wie we al jaren een goed contact onderhouden. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar producten waarbij liefde voor het vak samengaat met nieuwe technische mogelijkheden en verantwoorde materiaalkeuze.
Waar nodig ontwerpen we bovendien zelf gereedschappen, laten die bij diverse bedrijven maken en brengen deze onder het eigen KAPRA-merk op de markt.

Een team van zeer ervaren medewerkers

Aangezien de meesten van ons zelf uit de praktijk komen, delen wij het enthousiasme voor de creatieve en kunstzinnige arbeid met o.a. steen, hout en klei met onze klanten. Binnen het medewerkersteam van De Beeldhouwwinkel tref je dan ook onder meer beeldhouwers, houtbewerkers, keramisten, steenhouwers en meubelmakers aan.

Jouw project is ons project

Een directe band met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Daarom staan we je ook graag persoonlijk te woord met al je (speciale) vragen: per telefoon, mail of in de winkel. Leidraad voor ons is om je te ondersteunen bij je beeldhouwwerk, of je nou een vakman bent, voor het eerst met beitel en klopper aan de slag gaat, of een keuze moet maken uit een van de vele materialen die wij aanbieden, zoals steen, hout of keramiek. Aarzel dus niet om te vragen!

De Beeldhouwwinkel als ontmoetings- en uitwisselingsplek

Naast een winkel en webwinkel voor de verkoop van materialen en gereedschap, is De Beeldhouwwinkel vooral ook een plek die een ieder die met beeldhouwen bezig is of het een warm hart toedraagt met elkaar verbindt. Wij stimuleren de uitwisseling van informatie en ervaringen, het tentoonstellen van beelden en het volgen van cursussen en workshops.
De (versgemalen!) koffie of een lekkere kop thee staan klaar!

Registreer een nieuw account

Already have an account?
Log in instead Or Reset password