Hier staan wij voor

Wij_geven_praktisch_advies.svg Project_ondersteunen.svg alles_onder_een_dak.svg

Wij geven praktisch advies

Wij denken mee met je project

Wij hebben alles onder één dak

Wij zijn zelf beeldhouwer, steenhouwer, kunstenaar of keramist. Gevormd door en gegrond in de praktijk. Samen kiezen we precies het juiste materiaal en gereedschap, zodat je kan maken wat je voor ogen hebt. We zijn alles in één: winkel voor beeldhouwgereedschap en materiaal, steenopslag, atelier, bakservice voor keramiek en steenhouwerij.
Hoogwaardig_gereedschap.svg Wij_worden_blij.svg zodat_u_alles_kan_maken.svg

Wij houden van hoogwaardig gereedschap

Wij worden blij van de producten die we verkopen

Wij zorgen ervoor dat je overal bij kunt komen

Daarom verkopen we alleen gereedschap dat we zelf getest en goed bevonden hebben – zoals bij ons huismerk KAPRA. – omdat ze mooi en/of deugdelijk zijn. En daarmee werken vergroot het plezier! – en vooral in die laatste hoekjes en gaten van je sculptuur. Daarom hebben we een hele serie speciaal gereedschap voor je klaarliggen.
Wij_waarderen_onze_partners.svg Wij_maken_voor_u.svg Wij_staan_voor_je_klaar.svg

Wij waarderen onze partners

Wij maken producten naar wens op maat

Wij staan voor je klaar

Wij werken niet alleen al vele jaren nauw samen met onze producenten en leveranciers, maar hebben veelal ook een vriendschappelijke relatie met ze. – zoals  sokkels en zuilen, maar desgevraagd plaatsen we je beeld ook op een sokkel of boren een gat voor. Stel je vraag per telefoon of mail, of kom naar de winkel waar we van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar staan van 10.00 tot 17.00 (en koffie&thee trouwens ook).

Registreer een nieuw account

Already have an account?
Log in instead Or Reset password