Zomerweek beeldhouwen in Den Haag
  • Zomerweek beeldhouwen in Den Haag
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down

Zomerweek beeldhouwen in Den Haag

Datum Stuksprijs Aantal
8 t/m 12 juli 2019
€ 350,00
Alle prijzen inkl. BTW zonder de verzendkosten.

Zomerweek

Vijfdaagse cursus steenbeeldhouwen

Marmers en kalk-stenen, maar ook serpentijnen en travertijn lenen zich uitstekend om de mooiste beeldhouw-werken uit te maken. De structuur, samen met de hardheid van de steen, vormt echter voor veel mensen een hinder-nis om ermee aan de slag te gaan, of levert problemen op tijdens de bewerking. Dat is jammer, want er zijn, naast het nodige geduld natuurlijk, in feite maar twee dingen noodzakelijk om er mee aan de slag te gaan: het juiste stappenplan en de juiste gereedschappen. Dat geldt zowel voor hand- als machinewerk.
Tijdens deze week bieden wij de mogelijkheid om naast hand-gereedschappen, ook haakse slijpers, freesmachines, luchthamers en -slijpers en de Picchio te gebruiken. Dus als je wilt starten met marmerbewerking, of verder wilt met een lopend project en met nog onbekend gereedschap aan de slag wil gaan, is dit de perfecte cursus.
Bij een groter werk gaan we er van uit dat je in deze 5 dagen een goede basis legt, waarna je eventueel thuis verder gaat, of bijvoorbeeld in ons open atelier verder werkt.  

Datum maandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2019
Tijd 10.00 tot 16.00 uur
Kosten € 350,- incl. koffie/thee en lunch. Exclusief steen
Docent Reinoud van Bemmelen
Locatie Maanweg 68, Den Haag

 

Cursusvoorwaarden
  • Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan kunt u zich tot twee weken voor de cursusaanvang afmelden. Wij moeten u in dat geval € 10,00 in rekening brengen.
  • Meldt u zich binnen de twee weken voor de cursusaanvang af, dan zijn wij genoodzaakt de helft van het cursusbedrag in rekening te brengen.
  • Zegt u af op de cursusdag zelf dan bent u het gehele bedrag verschuldigd.

 

Plaats
Den Haag

Vergelijkbare producten ( 4 andere producten in de zelfde categorie )

Registreer een nieuw account

Heeft u al een account?
Log in instead Of Reset password