Vers Hout
  • Vers Hout
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down

Vers Hout

Stuksprijs Aantal
€ 24,99
Alle prijzen inkl. BTW zonder de verzendkosten.

Werken met vers hout, de natuurlijke weg
Sjors van der Meer & Job Suijker nemen je mee in de rijke en magische wereld van bomen, hout en ambacht. Ze laten zien hoe je met eenvoudige  gereedschappen en eeuwenoude technieken unieke werkstukken kunt maken van vers geoogst  rondhout. Je werkplaats is de tuin, de huiskamer of, het mooiste, het bos.

De boomstammen of takken die je voor het vershoutambacht nodig hebt, zijn overal te verkrijgen. Niet alleen in bosrijk gebied, maar ook in de stad kun je kap- en snoeihout vinden. De auteurs beschrijven de technieken om vers hout te bewerken en gebruiken daarbij handgereedschappen als de bijl, het splijtijzer, het haalmes en de avegaar. Stap voor stap laten ze zien hoe je hiermee gebruiksvoorwerpen als een lepel, een krukje, stoel, een houten hamer of een schaafbok maakt.
Sjors van der Meer en Job Suijker geven met hun bedrijf VersHout workshops houtbewerking midden in het bos. De cursisten bewerken er vers hout met en in de natuur. En zo ervaren ze hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met je eigen handen te maken.


ISBN: 9789462501720
Omvang: 176 blz.
Uitvoering: gebonden

 

 

Specifieke referenties

Van J.T.I. Cami en J.C. Santamera. Het complete handboek.
Vergelijkbare producten ( 4 andere producten in de zelfde categorie )

Registreer een nieuw account

Heeft u al een account?
Log in instead Of Reset password