KoppenKunst Fotogalerij Danielle Couterier
  • KoppenKunst Fotogalerij Danielle Couterier
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down

KoppenKunst Fotogalerij Danielle Couterier

Stuksprijs Aantal
€ 24,50
Alle prijzen inkl. BTW zonder de verzendkosten.

Klassieke gezichten, maskers, bustes, zelfportretten…. de Kop is een beproefd onderwerp in de Kunst. Iedereen die zich ooit heeft gewaagd aan het maken van een driedimensionaal gezicht, in willekeurig welk materiaal, heeft ongetwijfeld aan den lijve ondervonden wat een fascinerend proces dit is. In de ‘KoppenKunst Fotogalerij’ is een unieke verzameling stenen koppen vastgelegd.  Een bijzonder inspirerend fotoboek met voorbeelden van verschillende soorten koppen in verschillende soorten stenen, zoals albast, speksteen en serpentijn.

De ‘KoppenKunst Fotogalerij’ is het tweede deel van de ‘KoppenKunst’- serie. Het eerste deel is het ‘KoppenKunst Werkboek’. In dit werkboek wordt stap voor stap beschreven hoe je uit een ruwe steen een Kop tevoorschijn tovert. Het boek bestaat uit een zeer gedetailleerde beschrijving van het beeldhouwproces begeleid door foto’s van elke genomen stap.

De ‘KoppenKunst’- serie is dankzij de duidelijke beschrijving en het vernieuwende concept geschikt voor zowel de beginnende beeldhouwer als de gevorderde beeldhouwer.

 

Specifieke referenties

Vergelijkbare producten ( 4 andere producten in de zelfde categorie )

Der Steinmetz

Handbuch für Ausbildung und Praxis. 600 Seiten, über 2000 Abbildungen 21 x 29,7 cm, gebunden...

naar product>

€ 159,00

Registreer een nieuw account

Already have an account?
Log in instead Or Reset password