in Den Haag
  • in Den Haag
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down

Het beeld en zijn sokkel

Datum Stuksprijs Aantal
vr. 14 december 2018
€ 35,00
Alle prijzen inkl. BTW zonder de verzendkosten.

Het beeld en zijn sokkel

Eén vrijdagmiddag

Welke sokkel past bij mijn beeld?
Vrijwel dagelijks wordt deze vraag aan ons gesteld. De mogelijkheden zijn groot: je kan steen, hout en metaal in verschillende afmetingen gebruiken, ieder met zijn eigen uitstraling. Denk aan een ruw stuk steen of hout, een glanzende RVS plaat, een stoere verweerde meerpaal, een goedkope en lichte MDF zuil, of gewoon een gepolijst blokje hardsteen of marmer in verschillende kleuren.
De grootte van de sokkel bepaal je puur op je gevoel; er zijn nauwe-lijks regels te bedenken. Toch is er veel onzekerheid over en daarom gaan we in deze cursus de mogelijkheden langs en leer je kijken naar verhouding en uitstraling van beeld en sokkel. Ook het boren en op-zetten met alle trucjes die je kan gebruiken, komt aan de orde. Neem je eigen beeld mee!  

Datum vrijdag 14 december
Tijd 13.30 tot 16.00 uur
Kosten € 35,-
Docent Joost Poel
Locatie Maanweg 68, Den Haag

 

Cursusvoorwaarden
  • Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan kunt u zich tot twee weken voor de cursusaanvang afmelden. Wij moeten u in dat geval € 10,00 in rekening brengen.
  • Meldt u zich binnen de twee weken voor de cursusaanvang af, dan zijn wij genoodzaakt de helft van het cursusbedrag in rekening te brengen.
  • Zegt u af op de cursusdag zelf dan bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Plaats
Den Haag

in Den Haag 


Vergelijkbare producten ( 4 andere producten in de zelfde categorie )

Registreer een nieuw account

Heeft u al een account?
Log in instead Of Reset password