U hebt niets in uw winkelwagen.

De Beeldhouwwinkels


DEN HAAG

Beeldhouwwinkel Den Haag

De hoofdvestiging van De Beeldhouwwinkel, een ruime winkel met een compleet assortiment voor de beeldhouwer en keramist. Het is een plek waar u, naast natuurlijk de aanschaf van gereedschap en materialen, de wereld van beeldhouwen en keramiek ook echt kan beleven. Denk daarbij aan: veel ruimte om materialen en gereedschappen te zien en ter plekke uit te proberen; een sokkel uitkiezen en direct uw beeldhouwwerk laten plaatsen; cursussen volgen, gebruik maken van onze bakservice voor keramiek; het ter plekke gebruik maken van het atelier en het tentoonstellen van beeldhouw- en keramiekwerken. In het geheel werken er zeven mensen.

 

 

 

Openingstijden
dinsdag tot en met zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Maanweg 68, 2516 AA Den Haag, Nederland
Tel. +31 (0) 70 306 06 55, info@beeldhouwwinkel.nl

routebeschrijving


ZUTPHEN           

Aan de rand van het centrum van Zutphen, goed bereikbaar voor de vele klanten in het oosten van Nederland, is sinds 2010 De Beeldhouwwinkel aanwezig. Deze winkel  voorziet in de behoefte van de vele steenbewerkers, houtbewerkers, bronsgieters, en keramisten die daar hun materialen, grondstoffen en gereedschap komen kopen. Met name het breed en compleet assortiment in deze verschillende beeldhouwdisciplines maakt het bezoek aan deze winkel meer dan waard. Ook voor inspiratie en adviezen rondom al deze disciplines kunt u uitstekend terecht in de winkel.

Het achterste deel van de ruimte fungeert als atelier en er worden geregeld cursussen en workshops gegeven.

 

 

Openingstijden
dinsdag tot en met zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Laarstraat 130, 7201 CH Zutphen, Nederland
Tel. +31 (0) 575 517 089, zutphen@beeldhouwwinkel.nl

routebeschrijving

 

 


KÖLN

Bildhau in Köln wurde 2005 gegründet und ist in einem historischen Lagerhaus beheimatet. Das einladende Ambiente und die stimmungsvolle Präsentation heißen die Besucher willkommen. Das Fachgeschäft hält das komplette Sortiment für Stein- und Holzbearbeitung und Modellieren vor. Ein Steinlager in unmittelbarer Nähe ergänzt den Steinvorrat im Laden. Parkplätze sind direkt im Hof vorhanden.

Openingstijden
maandag tot vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
zaterdag 10.00 tot 13.00 uur

Raderberger Straße 175, 50968 Köln, Duitsland
Tel. +49 (0) 221 99 87 47 00, mail@bildhau.de

routebeschrijving

 

De hoofdvestiging van De Beeldhouwwinkel, een ruime winkel met een compleet assortiment voor de beeldhouwer en keramist aan de haven van Scheveningen. Voor in de winkel is een wisselende expositie van beelden. Aan de andere kant van het water een grote hal met veel steen en enkele werkplaatsen. De locatie heeft de bedrijvigheid van een haven, met de gezelligheid van het verblijf aan zee.  In het geheel werken er zeven mensen.