Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Prijzen en verzendvoorwaarden

Prijs
Voor al onze artikelen geldt de wettelijke BTW-toeslag van 21%, uitgezonderd boeken, daarvoor geldt een BTW-toeslag van 6%.

Betaalmogelijkheden

Wij leveren bestellingen aan met een factuur, die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Wij houden ons het recht voor, bestellingen na vooruitbetaling te leveren. Dit geldt in de regel voor leveringen naar het buitenland en bij bestellingen van machines. U krijgt dan vooraf een factuur. Indien u niet tijdig betaald, zullen wij u een rente van 1% per maand van het uitstaande bedrag berekenen.

Verzendkosten

Per pakket (van maximaal 30 kg) rekenen wij € 6,50 aan verzend en administratiekosten. Een bestelling met een gemiddelde waarde van boven de € 50,-- per pakket van 30 kg wordt franco geleverd. Alleen bij grote en zware producten worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht.
Voor verzending buiten Nederland en België gelden aparte tarieven. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Buitenland

Voor de meeste EU-landen zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht (tot 31 kg tussen de € 9,- en € 25). Geinteresseerden uit Duitsland verwijzen we naar onze winkel in Keulen www.bildhau.de.

Algemene voorwaarden van De Beeldhouwwinkel
Voor verdere informatie zie algemene voorwaarden van De Beeldhouwwinkel.